Odense Studenterradio


Det Hvide Lærred 

Siden september 2015 har jeg i samarbejde med Line Berg, Christian Heegaard Kongsøre og Ditte Bindesbøll Schov sendt lækker filmradio til Odense Studenterradios lyttere. Denne faste time hveranden onsdag har været et fantastisk kreativt outlet hvor vi har kunnet få lov at nørde igennem om vores fælles passion om film og har samtidig givet os en ro og selvsikkerhed i et radiostudie. 

Her er en smagsprøve på to forskellige programmer vi har sendt på Det Hvide Lærred.

Det første program er vores optakt til Oscar-showet 2017. 

Det andet program er for et af vores 'off-shoots' programmer hvor vi anmelder Marvel's Dr Strange i detaljer.

 

 


Rundstykket

Udover filmprogrammet 'Det Hvide Lærred' har jeg i samarbejde med  resten af redaktionen på Odense Studenterradio udformet og startet 'Rundstykket', som er studenterradioens første morgenflade nogensinde. Her har jeg siden foråret 2016 fungeret som morgenredaktør på radioen og har fulgt og deltaget i alt det redaktionelle på radioen. 

Udover at være redaktør så træder jeg også til når værterne er syge eller af andre grunde ikke kan være med i programmet. 

Eftersom 'Rundstykket' er så broget et program, hvor de forskellige kombinationer af værter giver noget forskelligt, vil jeg istedet for at linke et bestemt program linke til OSR's mixcloud, hvor du selv kan lytte med så meget du vil.

Mixcloud

 


Lixen


Debattenskribent

 Nogle gange kan man være heldig at ramme hovedet på sømmet

Nogle gange kan man være heldig at ramme hovedet på sømmet

I min tid på Syddansk Universitet har jeg også fået skrevet en del for vores studenteravis 'Lixen'. Her skrev jeg som oftest debatindlæg omkring vores roller i medieverdenen, og om forholdene som journaliststuderende. Lixen var her en platform hvor jeg kunne kigge vores fag i sømmene og komme ud med nogle tanker, der måske kunne ændre status quo. Eller i det mindste bare forundre. 

Her er to eksempler på debatindlæg jeg har skrevet for Lixen

From Hero to Zero: Journalistens heltekappe er krympet i vasken

Public (dis)service: Når medierne er med til at cementere "uheldige trends"


Debattenredaktør

Efter sommerferien 2016 blev jeg adspurgt af de daværende chefredaktører på Lixen, om jeg ikke ville overtage rollen som med-redaktør på debatten sammen med Amalie Hebel Andersen. Jeg greb muligheden og fik lov til at sidde i den position fra september-december. 

Oplevelsen som redaktør på Lixen gav en dybere forståelse for det medie jeg havde skrevet for i længere tid, lærte mig meget omkring opsætning via Indesign og gav mig mod på at lege med formaterne. Her ses nogle af mine mere kreative designformatter

 Lad os snakke om den EKSPLICITTE elefant i rummet

Lad os snakke om den EKSPLICITTE elefant i rummet

 Standardformatet kan hurtigt gøres mere interessant ved at tænke ud af cirklen. 

Standardformatet kan hurtigt gøres mere interessant ved at tænke ud af cirklen.