TV produktioner

Show it - don't tell it. Det er den gyldne regel på TV. Det at få lyd, billede og historie til at spille sammen i en større enhed er virkelig udfordrende. Men det er netop udfordringen, der gør det afsindigt belønnende, når det hele spiller sammen.

Jeg har helt sikkert lært meget på mit TV-semester. Det har givet mig mod på at lave TV, der forundrer og udvider seerens horisont med spændende historier med indlevende billeder og speak. Min store kærlighed til filmmediet vil helt sikkert skinne igennem!

 Her er 3 produktioner, jeg er særligt stolt af at have været med til at lave.


Odense Kommune stiller kontorlandskaber til rådighed for lokale iværksættere. Kasper Rathje er én af dem, og han er ved at finde sin plads i vinylens verden. 

Dette indslag er produceret i news week med Martin Sodemann og Søren Nørgaard Jensen som reportere, mens jeg har ageret kameramand.


At leve det kunstneriske liv kan byde på opture og - især - nedture. Mød her Camilla Stage, som er aktuel med sit nye show 'Golddiggers Under the Sun'. 

Portrættet her producerede jeg sent i efteråret 2016 med min makker Lukas Bjerg. Med inspiration fra vores tidligere podcastproduktion, besluttede vi os for at lade Camilla Stage være den aktive fortæller. Vi synes, det kunne være en interessant og kreativ måde at opbygge et portrætindslag på. 


TV-magasin, der undersøger, hvilken betydning det har for transkønnede, at de ikke længere er på listen over psykiske sygdomme. 

Magasinet fungerede som eksamensproduktion for TV-semestret i januar 2017. I forbindelse med at det var vores sidste produktion, valgte Lukas Bjerg og jeg at opbygge magasinet efter andre magasiner med aktiv vært som bindeled i indslaget.